Videomarketing? Vraag demo aan!

Met e-MOVI® wordt video kinderspel. Filmen, monteren én online sharen vanop de iPad met kwaliteitsvolle audio! Dat is e-MOVI®!

e-MOVI® staat voor e-Mobile Video en is de ideale tool voor bedrijven, (lokale) overheden, scholen en organisaties die snel en efficiënt hun websites, social media of interne communicatie willen verrijken met video in HD-kwaliteit.

e-MOVI® is een gebruiksvriendelijke all-in-one tool. Het is een iPad uitgerust met extra accessoires zoals een lens, led-verlichting en video- en montage-apps. Waar bij andere tools de audiokwaliteit ondermaats is, maakt e-MOVI® gebruik van een audiokit. Geen holle ‘keldergeluiden’, maar kwalitatieve audiofragmenten. e-MOVI® stelt u in staat om snel en eenvoudig video’s op te nemen, te monteren en te posten op website, sociale media enz.
Gebruik e-MOVI® voor testimonials, how to video’s, vacatureboodschappen, citymarketing, promotievideo’s, veiligheidscommunicatie, events, training en opleidingen, …

Bekijk hier de tarieven en vraag jouw demo aan.