Opleidingen

e-MOVI® is bijzonder eenvoudig in gebruik. Via onze opleiding maken we je technisch wegwijs over opnames, montage, audio en online publicatie.


Opleiding: ‘De taal van film’ – 1 dag

  • Wat zijn de inhoudelijke vormvereisten voor de productie van een degelijk videofragment, rekening houdend met de beoogde doelgroep?
  • Hierin leren we je alles over de opbouw, camerastandpunten, montagevormen en gebruik van klank voor de productie van een video geschikt voor verrijking van websites en/of sociale media.

Opleiding: ‘Filmen > Monteren > Sharen’ – 1 dag

  • Wat zijn de technische vormvereisten voor de productie van een degelijk videofragment rekening houdend met de beoogde doelgroep?
  • Hierin leren we je alles over het gebruik van de camera-app: we doorlopen alle functies, instellingen en technieken.
  • Uiteraard gaan we praktisch aan de slag met alle accessoires (cameralicht, groothoeklens, microfoon, hoofdtelefoon, statief, …) en ontvang je alle tips-and-tricks voor een geslaagde video-opname.
  • In deel 2 gaan we aan de slag met de montage-app:
    Waar vind ik de opgenomen beelden terug en hoe bouw ik een montage op? Hoe muziek toevoegen, een voice-over opnemen en de klank afmixen? Hoe een titel toevoegen en mijn montage bekijken?
  • Tot slot publiceren/sharen we samen met jou de afgewerkte montage direct naar bv. YouTube of Vimeo.

Bij het volgen van een opleiding krijg je bovendien een overzichtelijke handleiding.


Aroma Communicatie verzorgt de opleidingen. Aroma is een geregistreerd dienstverlener bij het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (www.vlaio.be). Hierdoor kom je als Vlaamse KMO in aanmerking  om deze opleiding te volgen met steun van de KMO Portefeuille. (Meer info: blogbericht Aroma).

logo kmo portefeuille

Erkenningsnummer Opleiding: DV.O214667
Erkenningsnummer Advies: DV.A106189

Twijfel je of je met jouw organisatie in aanmerking komt voor deze subsidie? Neem dan contact met ons op. We leggen het graag helder voor jou uit.