Een vacature? Maak indruk met video.

Met sociale media kan je een hoog bereik behalen om een vacature te verspreiden. Wil je je boodschap aangenaam verpakken? Maak dan een toffe videoboodschap. Zo plaats je jouw organisatie meteen in een positief daglicht. IMMO VL uit Geel plaatste met de hulp van e-MOVI een toffe video op Facebook. De video werd op 1 dag tijd al meer dan 5.000 keer bekeken.

Praktijkvoorbeeld: videotestimonial

Met e-MOVI® maak je snel en eenvoudig #videotestimonials. Verhoog de impact door jouw klant aan het woord te laten. Recensies zijn de voornaamste bron in het nieuwe Mental Model of Marketing.
RA Company heeft dit goed begrepen en past dit toe…. met e-MOVI®!

IOK afvalbeheer brengt Mannequin Challenge in beeld

In Vlaanderen gaan elke dag honderden mensen de baan op voor de inzameling van het huishoudelijk afval. Ze trotseren hiervoor de weersomstandigheden, maar ook het drukke verkeer. Uit een steekproef bij de Vlaamse afvalinzamelaars in 2014 blijkt dat elke ophaler gemiddeld één keer per dag één geval van verkeersagressie ervaart, gaande van wild voorbijrazen tot fysiek en verbaal geweld. Dat betekent dat er dagelijks tussen 600 en 1.500 incidenten zijn. Dat alles is niet zonder gevaar voor de afvalophalers. (bron: iok.be)

De campagne ‘de Week van de Afvalophaler‘ van 21 tem 25 november riep op tot hoffelijk gedrag ten opzichte van afvalophalers. Dit gaat van hoffelijkheid in het verkeer tot beleefdheid en respect. IOK Afvalbeheer ondersteunde deze actie en bracht de ‘Mannequin Challenge‘ in beeld.

 

Bewaren

Bewaren