Waarom e-MOVI®

  1. Video is overal toegankelijk

Draadloze netwerken worden almaar sterker en sneller, mensen zijn meer en langer online door de mobiele (r)evolutie. Daardoor is video nog meer toegankelijk geworden. Sociale netwerksites zoals Facebook en YouTube zetten massaal in op video. Op Facebook scoren posts met video veel hoger. Uit statistieken van YouTube blijkt dat gebruikers, éénmaal ze op YouTube zitten, per sessie meer tijd spenderen aan het bekijken van video’s dan vroeger. Zelfs op mobiele apparaten. Daar bedraagt de gemiddelde weergavetijd nu meer dan 40 minuten.

Bovendien is meer dan de helft van alle YouTube-weergaven afkomstig van mobiele apparaten. De leeftijdscategorie 18-49-jarigen scoort bijzonder goed. (bron: YouTube)

infographic videoconsumptie

  1. We consumeren meer en meer video

YouTube is – na Google Search – de grootste zoekmachine ter wereld. Het online videoplatform van Google heeft meer dan een miljard gebruikers, of bijna 1/3 van alle  mensen die internet gebruiken. Dagelijks worden wereldwijd honderden miljoenen uren aan video’s bekeken en miljarden weergaven gegenereerd op YouTube. We kijken dus meer en langer video. Dit geldt zowel voor België als voor Nederland.

  1. Video creëert impact

Een video van 1 minuut heeft meer impact dan 1.000.000 woorden. Video creëert engagement. Uit de resultaten van een Google-onderzoek blijkt dat het video kijken op smartphones voor veel minder afleiding zorgt t.o.v. televisie. Maak gebruik van de volle aandacht die je krijgt bij mobile video. Verbind met jouw publiek ‘in the moment’. Anytime. Anywhere.

e-MOVI® is speciaal ontwikkeld om video toegankelijk te maken voor bedrijven, ondernemingen, organisaties en overheden opdat zij snel, efficiënt en budgetvriendelijk video kunnen inzetten. Telkens een beroep moeten doen op een externe partner is vaak te tijdrovend en te kostelijk. Dankzij e-MOVI® kan men nu snel inspelen op de sterk veranderende mediabeleving en op het toenemend gebruik en verbruik van video op mobiele toestellen.

Ontdek hier 15 troeven van e-MOVI®.